• Lessen: dinsdag 17.30 - 19.30 en vrijdag 18:00 - 20:45
50 puntentoernooi
Featured

Geslaagd 50 puntentoernooi

Het Yokoten 50 puntentoernooi vindt plaats op zaterdag 8 juli in de gymzaal de Otterdonk. Dit toernooi  trekt onder de extreme warme omstandigheden maar liefst 44 deelnemers. Ondanks de hitte zijn alle judoka's aanwezig en klaar voor de strijd. Het toernooi staat in het teken van sportiviteit, plezier en het tonen van geleerde vaardigheden uit de judolessen. Door mee te doen verdien je 50 punten. Heb je 150 punten totaal, dan verdien je op het examen een extra slip of mag je zelfs direct op voor een hele band!

Tijdens het 50 puntentoernooi worden de judoka's ingedeeld op basis van leeftijd, niveau, gewicht en kleur band. Deze indeling zorgt voor zo eerlijk mogelijke wedstrijden waarin iedereen zijn of haar krachten kan meten. Het is prachtig om te zien hoe de judoka's diverse technieken toepassen die ze in de lessen hebben geleerd. Dit toont niet alleen hun vaardigheden, maar ook de effectiviteit van de judotrainingen. Nadat iedere judoka 3 of 4 wedstrijden gejudood heeft is het tijd voor de prijsuitreiking.

Bij de prijsuitreiking worden alle deelnemers beloond voor hun inzet en prestaties. Iedereen ontvangt een mooie beker als erkenning voor hun deelname aan het 50 puntentoernooi. Hieronder vind je een overzicht van de judoka's die op de eerste, tweede en derde plaats zijn geëindigd:

Eerste plaatsen zijn er voor:

Ela Baltacioglu, Mees van Lieshout, Bram van den Brand, Jonah Rosenbrand, Kayra Kilinçarslan, Lars Jongenelen, Senn Kanters, Senn Loonen, Sem Verdaasdonk, Siem van Vugt, Yens Rosenbrand en Aaron van Kessel.

Tweede plaatsen zijn er voor:

Dax van der Veeken, Tim van Lier, Milan Petter, Tim van Troost, Renée Kramer, Kjell Teuling, Dennis Jansen, Finn Kanters, Juan Köse, Max Deijkers, Roan Thijs en Bo Rosenbrand.

Derde plaatsen zijn er voor:

Damin de Bruijne, Robyn Siemons, Thomas Jansen, Flip Gerritsen, Jolle van Riel, Damián Hensgens, Bram Spierings, Tibbe Gerritsen, Suus Verschure, Damian Michielsen, Lucas van Vlaardingen, Mila Dermiŝek, Jort Broekhoven, Raf Lauf, Eli van den Heuvel, Wessel de Jong, Noah Kam, Siem van der Horst, Devon Hensgens en Skye Breedveld.

 

50 puntentoernooi

Wil je weten welke wedstrijden je gespeeld hebt en wat de uitslagen hiervan zijn? Kijk dan op jbn.toernooi.nl.

Naast de prijzen worden er tijdens dit 50 puntentoernooi ook judokas in het zonnetje gezet die regelmatig ondersteuning bieden bij de judolessen. Deze judoka's krijgen een t-shirt met het woord "judo" erop, als blijk van waardering voor hun inzet en toewijding.

Een evenement als het Yokoten 50 puntentoernooi kan niet plaatsvinden zonder de hulp van vrijwilligers. Daarom willen we graag alle vrijwilligers bedanken voor hun onschatbare bijdrage aan het succes van het toernooi. Zonder jullie inzet en toewijding zou dit evenement niet mogelijk zijn geweest.

Gerelateerd nieuws

Bereid je voor op het judo-examen!

Bereid je voor op het judo-examen!

Lesuitval in de vakanties

Vakantie en judoles

Kapsel voor judoën met lang haar - houdt de nek vrij

Judo veilig met lang haar - houdt de nek vrij

  • Lessen: dinsdag 17.30 - 19.30 en vrijdag 18:00 - 20:45