• Lessen: dinsdag 17.30 - 19.30 en vrijdag 17:00 - 19:45
Streekontmoeting 3 2024
Featured

Streekontmoeting 3 in Roosendaal

Het is zaterdag 3 februari en we zijn op weg naar Roosendaal. We gaan naar Basisschool de Wingerd waar de derde Streekontmoeting van dit seizoen plaatsvindt. Het is regenachtig weer, dus ideaal om binnen in een sporthal te judoën. Zes judoka’s van Yokoten Judo hebben zich ingeschreven en strijden vandaag om de eer.

Hoewel winnen leuker is dan verliezen, doe je vooral mee met deze wedstrijden om beter te worden in judo. Daarnaast leer je andere judokas kennen, en het viel op dat het op de bank gezellig kletsen is met de andere judoka’s. Zo help je elkaar en leer je er nog iets van ook. Om er zeker van te zijn dat je er iets van leert maken we bij de Streekontmoeting de tijd vol. Geen partijen van twee seconden dus, maar zoveel mogelijk ervaring opdoen.

De judoka’s met de blauw/groene badges krijgen complimenten uit het publiek voor mooi technisch judo. Zo laat Emma van Vugt zich niet zomaar op de grond werpen, waardoor ze na vier partijen een tweede plaats verdient.

Tim van Lier laat zien dat hij nieuwe technieken geleerd heeft. Hij laat mooi judo zien in een aantal spannende wedstrijden. Ook hij weet een tweede plaats te behalen. Max Deijkers, Sem Verdaasdonk en Siem van Vugt zitten in dezelfde poule. Ook zij moeten aan de slag en er wordt hard gewerkt. In het laatste blok is Siem van der Horst aan de beurt. Hij zit een poule van vijf judoka’s en krijgt een aantal pittige wedstrijden.

Dit levert de volgende uitslagen op:

Eerste plaats voor Siem van Vugt
Tweede plaats voor Tim van Lier, Emma van Vugt, Sem Verdaasdonk en Siem van der Horst
Derde plaats voor Max Deijkers

Gefeliciteerd en bedankt dat jullie meegedaan hebben.

Voor wie ook een keer mee wil doen met de Streekontmoeting zal nog even moeten wachten. De volgende Streekontmoeting is op 16 maart in Raamsdonksveer.

Gerelateerd nieuws

Bereid je voor op het judo-examen!

Bereid je voor op het judo-examen!

Lesuitval in de vakanties

Vakantie en judoles

Kapsel voor judoën met lang haar - houdt de nek vrij

Judo veilig met lang haar - houdt de nek vrij

  • Lessen: dinsdag 17.30 - 19.30 en vrijdag 17:00 - 19:45