• Lessen: dinsdag 17.30 - 19.30 en vrijdag 17:00 - 19:45
Streekontmoeting 5 2024
Featured

Streekontmoeting 5 in Roosendaal

Het is zaterdag 25 mei en we zijn wederom op weg naar Roosendaal. De vorige keer organiseerde JV De Kroeven '82 de streekontmoeting, deze keer zijn we van harte welkom bij judovereniging Makoto Dokokai. We gaan naar Basisschool de Wingerd waar de vijfde Streekontmoeting van dit seizoen plaatsvindt. Het is regenachtig weer, onderweg worden we zelfs verrast door een heuse stortbui, dus ideaal om binnen in een sporthal te judoën. Zes judoka’s van Yokoten Judo hebben zich ingeschreven en strijden vandaag om de eer.

Hoewel winnen leuker is dan verliezen, doe je vooral mee met deze wedstrijden om beter te worden in judo. Om er zeker van te zijn dat je er iets van leert maken we bij de Streekontmoeting de tijd vol. Geen partijen van twee seconden dus, maar zoveel mogelijk ervaring opdoen.

In het eerste blok zitten vijf van de zes judoka’s. Alleen Siem van der Horst zit in het tweede blok. Bailey Brabers zit in een pittige poule, maar weet toch één partij te winnen. Emma van Vught heeft vier partijen gespeeld waarvan ze er maar liefst drie op haar naam weet te schrijven. Tim van Lier werkt er hard genoeg voor, maar komt tot de conclusie dat zijn tegenstander net iets beter is.

Sem Verdaasdonk en Siem van Vugt zitten wederom bij elkaar in de poule. Hoewel Siem gewonnen heeft zie je dat Sem steeds dichter in de buurt komt. Lukt het hem de volgende keer Siem wel te verslaan? Siem van der Horst wint in het tweede blok al zijn partijen. Hij heeft er hard voor moeten werken, maar hij is blij met het resultaat.

Dit levert de volgende uitslagen op:

Eerste plaats voor Siem van Vugt en Siem van der Horst
Tweede plaats voor Emma van Vugt
Derde plaats voor Sem Verdaasdonk en Bailey Brabers
Vierde plaats voor Tim van Lier

Gefeliciteerd en bedankt dat jullie meegedaan hebben. Voor wie ook een keer mee wil doen met de Streekontmoeting zal nog even moeten wachten. De volgende Streekontmoeting is op 15 juni in Klundert.

Gerelateerd nieuws

Bereid je voor op het judo-examen!

Bereid je voor op het judo-examen!

Lesuitval in de vakanties

Vakantie en judoles

Kapsel voor judoën met lang haar - houdt de nek vrij

Judo veilig met lang haar - houdt de nek vrij

  • Lessen: dinsdag 17.30 - 19.30 en vrijdag 17:00 - 19:45