• Lessen: dinsdag 17.30 - 19.30 en vrijdag 18:00 - 20:45
Streekontmoeting 6 2024
Featured

Streekontmoeting 6 in Klundert

Op zaterdag 15 juni reizen we af naar het mooie Klundert voor de laatste Streekontmoeting van dit seizoen. De laatste Streekontmoeting, georganiseerd door Judo Klub Klundert, is altijd een bijzondere ontmoeting. Naast de judowedstrijden die plaatsvinden, kun je vandaag ook een beker winnen. Die beker heb je verdient door aanwezig te zijn op eerdere Streekontmoetingen. Heb je een eerste plaats behaald, dan krijg je 4 punten, heb je een tweede plaats gehaald, dan krijg je 3 punten. Met een derde plaats verdien je 2 punten en overige plaatsen krijgen 1 punt. Heb je twee keer meegedaan, dan heb je minimaal een herinneringsmedaille gewonnen. Heb je wedstrijden gewonnen, dan kan het zijn dat je zomaar een bronzen, zilveren of gouden beker wint!

Vanuit Yokoten Judo doen zeven judokas mee aan de laatste Streekontmoeting van dit seizoen. Oliwier Sobczak, Tim van Lier, Max Deijkers, Sem Verdaasdonk, Emma van Vugt, Siem van Vugt en Siem van er Horst laten zien dat ze in de les goed hebben opgelet.

Oliwier wint maar liefst twee partijen en laat zien dat je hem niet zomaar kunt werpen. Ook Tim laat zien dat hij een echte doorzetter is. Hij heeft zeer pittige partijen, maar gaat dapper door. Max en Sem zitten bij elkaar in de poule. Ze laten mooie wedstrijden zien, het is voor zowel coach Gonnie Jongenelen als het publiek een genot om naar te kijken. Het is reuze spannend en zelfs voor de scheidsrechter een moelijke partij. Emma en Siem van Vugt laten zien dat hard werken wordt beloond. Ze laten tijdens deze Streekontmoeting beiden mooie technieken zien tijdens die in de les zijn aangeleerd.

In het laatste blok is het de beurt aan Siem van der Horst. Hij beschikt over een zeer sterke beenworp. Hij laat zien dat deze beenworp zeer effectief is en je er een mooie ippon mee kunt halen.

De podiumplaatsen van de zesde Streekontmoeting van dit seizoen:

Een eerste plaats voor Sem Verdaasdonk, Emma van Vugt en Siem van Vugt.
Een tweede plaats voor Oliwier Sobczak, Max Deijkers en Siem van der Horst.
Een derde plaats voor Tim van Lier.

In het totaalklassement over het hele seizoen  van de Streekontmoeting zien we:

Goud voor Sem Verdaasdonk, Siem van Vugt en Siem van der Horst.
Zilver voor Emma van Vugt, Tim van Lier en Mees van Lieshout.
Brons is er voor Oliwier Sobczak,  Max Deijkers, Bailey Brabers, Dennis Jansen, Thomas Jansen, Noah Kam, Juan Köse, Senn Loonen en Robyn Siemons.

De herinneringsmedialle gaat naar Ela Baltacioglu, Raf Lauf, Mila Dermiŝek,  Dax van der Veeken, Enes Türkmen, Milan Petter.

Namens Yokoten Judo feliciteren wij alle judokas. Op 29 juni zijn onze clubkampioenschappen in De Cammeleur. Tot dan!

Gerelateerd nieuws

Bereid je voor op het judo-examen!

Bereid je voor op het judo-examen!

Lesuitval in de vakanties

Vakantie en judoles

Kapsel voor judoën met lang haar - houdt de nek vrij

Judo veilig met lang haar - houdt de nek vrij

  • Lessen: dinsdag 17.30 - 19.30 en vrijdag 18:00 - 20:45