• Lessen: dinsdag 17.30 - 19.30 en vrijdag 17:00 - 19:45
Yokoten judokas strijden op toernooi in Made
Featured

Yokoten judokas strijden op tropisch judotoernooi

Het is een tropische dag in Made, de thermometer tikt de 35 graden aan, tijd voor een toernooi. In Made is het (internationale) Amerhaltoernooi in volle gang. Yokoten judo is met vier judoka's vertegenwoordigd op het Amerhaltoernooi.

Het Amerhaltoernooi is een toernooi wat georganiseerd wordt door Judoclub Made.

Renée Kramer mag de spits afbijten. Ze staat in een klasse hoger dan haar eigen klasse, maar is vastbesloten om een goede prestatie neer te zetten. Ze laat een aantal mooie acties zien, maar moet uiteindelijk genoegen nemen met een vierde plaats.

Siem van Vugt, Milan Petter en Senn Loonen zijn voor het eerst aanwezig op een groot toernooi. Ze zijn zenuwachtig, maar ook enthousiast. Siem van Vugt weet een aantal mooie ippons te maken en eindigt op een derde plaats. Milan Petter weet een partij met ippon te winnen maar valt helaas niet in de prijzen. Senn Loonen moet zijn eerste partij tegen de uiteindelijke kampioen. Hij weet een paar partijen te winnen maar wordt net voor de kwartfinales uitgeschakeld. Hij eindigt uiteindelijk op een zesde plaats.

Kjell Teuling heeft zich ook ingeschreven voor dit toernooi, maar er zijn helaas geen tegenstanders voor hem. Hij had er graag bij geweest, maar zonder tegenstander is het lastig judoën.

De judoka's van Yokoten kunnen trots zijn op hun prestaties, ondanks de extreme hitte. Ze hebben allemaal een goede prestatie neergezet en hebben veel ervaring opgedaan.

Wil je weten welke toernooien er nog aankomen, kijk dan in onze agenda.

Gerelateerd nieuws

Bereid je voor op het judo-examen!

Bereid je voor op het judo-examen!

Lesuitval in de vakanties

Vakantie en judoles

Kapsel voor judoën met lang haar - houdt de nek vrij

Judo veilig met lang haar - houdt de nek vrij

  • Lessen: dinsdag 17.30 - 19.30 en vrijdag 17:00 - 19:45