• Lessen: dinsdag 17.30 - 19.30 en vrijdag 18:00 - 20:45

Lid worden?

Leuk dat je lid wilt worden van Yokoten Judo! Wij begrijpen dat je eerst wilt weten wat het kost. Het lidmaatschapsgeld voor seizoen 2023-2024 is, exclusief lidmaatschapskosten van de JBN, vastgesteld op:

Omschrijving Kosten
Inschrijfgeld voor nieuwe leden:10,00
Abonnementskosten per maand:23,50
Additionele abonnementskosten voor 2x per week sporten:  2,50

De beginnende judoka's worden ingedeeld op vrijdag het eerste blok. Deze les duurt maar 45 minuten zodat de jongsten hun aandacht er goed bij kunnen houden. Omdat deze les korter is bedragen de abonnementskosten hiervoor slechts € 18,00. Het indelen in de lesblokken gebeurt in overleg met de lesgevers.

Online inschrijving Yokoten Judo

Yokoten Judo stelt leden verplicht lid te worden bij de JBN. Nieuwe leden worden door Yokoten Judo aangemeld bij JBN en dienen daarmee akkoord te gaan. Afmelden is echter de eigen verantwoordelijkheid van leden en dient rechtstreeks bij de JBN te geschieden. Kijk voor informatie, voorwaarden en tarieven op www.jbn.nl.
Ondergetekende verleent hierbij tot wederopzegging machtiging aan Yokoten Judo om van opgegeven rekening, per maand, de contributie te innen. Indien u het niet eens bent met de afschrijving heeft u 30 dagen de tijd om uw bankkantoor opdracht te geven het bedrag terug te boeken.
Beelmateriaal van mijn kind mag gebruikt worden voor PR doeleinden. Groepsfoto's bij activiteiten zijn vanuit nieuwsvergaring toegestaan.
  • Lessen: dinsdag 17.30 - 19.30 en vrijdag 18:00 - 20:45