• Lessen: dinsdag 17.30 - 19.30 en vrijdag 17:00 - 19:45
Streekontmoeting 3 2024

Streekontmoeting 3 in Roosendaal

Het is zaterdag 3 februari en we zijn op weg naar Roosendaal. We gaan naar Basisschool de Wingerd waar de derde Streekontmoeting van dit seizoen plaatsvindt. Het is regenachtig weer, dus ideaal om binnen in een sporthal te judoën. Zes judoka’s van Yokoten Judo hebben zich ingeschreven en strijden vandaag om de eer.

Kruikentoernooi - Yokoten Judo in Kruikenstad

Judotoernooi in Kruikenstad

Met carnaval in het vooruitzicht zijn op 28 januari 5 judokas van Yokoten Judo in Tilburg te vinden. Ze zijn in de Kruikenstad om mee te doen met het Kruikentoernooi wat georganiseerd wordt door Judoklub Tilburg. Voor de meesten is dit de eerste keer dat ze meedoen met een groot JBN toernooi.

Cammeleur - we zijn verhuisd!

We zijn verhuisd!

Vanaf dinsdag 9 januari beginnen de judolessen weer! Let op: vanaf nu judoën we in De Cammeleur in zaal 7. Deze zaal bevindt zich op de tweede verdieping. Voor praktische informatie over de Cammeleur kun je terecht op de website van de Cammeleur.

50 puntentoernooi

Kei gezellig 50 puntentoernooi

Op zaterdag 16 december vindt het jaarlijkse 50 puntentoernooi van Yokoten judo plaats in de gymzaal van de Otterdonk. Er zijn 64 deelnemers, van 6 tot 18 jaar oud. De wedstrijden worden op twee matten gespeeld, waarbij er steeds een mix is van beginnende en meer gevorderde judoka's. De judoka's strijden in verschillende categorieën, op basis van leeftijd, niveau, gewicht en kleur band.

clubactie - trots op iedereen

Supertrots op iedereen!

De opbrengst van de Grote Clubactie is maar liefst €1723,20! Dit is een geweldig resultaat, waar we als vereniging ontzettend trots op zijn. Het geld hebben we al gedeeltelijk besteed aan nieuwe matten. Deze zullen ons helpen om onze sport nog beter te beoefenen.

Streekontmoeting 2023 Rijen

Yokoten Judo succesvol in Rijen

Yokoten Judo heeft op zaterdag 25 november meegedaan aan de Streekontmoeting in Rijen. Dit is de tweede Streekontmoeting in een serie van in totaal 6 Streekontmoetingen.

Uitslag Grote clubactie

Dit jaar hebben wij voor het eerst meegedaan met de Grote Clubactie. Ons doel is de aanschaf van nieuwe matten. We hebben voorzichtig ingezet maar onze judoka's hebben onze verwachtingen meer dan overtroffen. Hoeveel hebben we opgehaald? De nieuwe gele en blauwe matten zijn al volop in gebruik.

Ben je benieuwd hoeveel we hebben opgehaald? Kijk hier het filmpje! 

  • Lessen: dinsdag 17.30 - 19.30 en vrijdag 17:00 - 19:45