• Lessen: dinsdag 17.30 - 19.30 en vrijdag 17:00 - 19:45
JBN ZN Districts Toernooi -12 -10

Yokoten Judo bij Districtstoernooi in Rijen

Op zaterdag 24 september is Yokoten Judo aanwezig in Rijen. Judo Bond Nederland, District Zuid-Nederland organiseert het Districtskampioenschap voor de -15 leeftijdsklasse. Naast dit toernooi vindt ook het Districtstoernooi voor de -12 en -10 leeftijdsklassen plaats. Drie judokas van onze vereniging nemen deel in de categorieën -10 en -12.

Yokoten judokas strijden op toernooi in Made

Yokoten judokas strijden op tropisch judotoernooi

Het is een tropische dag in Made, de thermometer tikt de 35 graden aan, tijd voor een toernooi. In Made is het (internationale) Amerhaltoernooi in volle gang. Yokoten judo is met vier judoka's vertegenwoordigd op het Amerhaltoernooi.

Yokoten Judo doet mee met de grote clubactie!

Yokoten doet mee met de grote clubactie!

Dit jaar verkopen wij loten met de Grote Clubactie. De vereniging zet samen de schouders eronder! We hopen op een mooie opbrengst voor de aanschaf van nieuwe judomatten. De landelijke startdatum van de Grote Clubactie is op zaterdag 23 september.

Hoe werkt het?
Een lot kost € 3,-. Hiervan gaat 80% (€ 2,40 per lot) direct naar onze clubkas. (Jeugd)leden verkopen loten aan vrienden, familie en buurtgenoten, gaan langs de deuren en/of delen een verkooplink via Whatsapp en social media.

Koop loten en steun onze vereniging! Je maakt ook nog eens kans op mooie prijzen.  
Steun Yokoten Judo - Grote Clubactie

50 puntentoernooi

Geslaagd 50 puntentoernooi

Het Yokoten 50 puntentoernooi vindt plaats op zaterdag 8 juli in de gymzaal de Otterdonk. Dit toernooi  trekt onder de extreme warme omstandigheden maar liefst 44 deelnemers. Ondanks de hitte zijn alle judoka's aanwezig en klaar voor de strijd. Het toernooi staat in het teken van sportiviteit, plezier en het tonen van geleerde vaardigheden uit de judolessen. Door mee te doen verdien je 50 punten. Heb je 150 punten totaal, dan verdien je op het examen een extra slip of mag je zelfs direct op voor een hele band!

Streekontmoeting 5 in Klundert

Met zijn allen naar Klundert

Op 17 juni nemen we deel aan de laatste Streekontmoeting van het seizoen. Deze keer vindt de Streekontmoeting plaats in Klundert. Door het zeer mooie weer zijn er weinig judoka’s op komen dagen. Vanuit Yokoten zijn er toch maar liefst 7 moedige judoka’s die vol enthousiasme naar de wedstrijden komen om ons te verrassen met hun schitterende technieken. Het is werkelijk geweldig om de vooruitgang van jullie te zien en te genieten van de prachtige inzet die jullie tonen.

Streekontmoeting 4 2023

Op bezoek in Roosendaal

Op zaterdag 13 mei 2023 nemen zes judoka's deel aan de een-na-laatste wedstrijd van het seizoen van de Streekontmoeting. In het eerste blok nemen Sem Verdaasdonk en Tim van Lier het tegen elkaar op. Tim werkt hard en neemt een aanvallende houding aan. Sem wordt steeds beter in het uitvoeren van worpen en levert indrukwekkende prestaties. Mees van Lieshout laat ook geweldige worpen zien en verrast zijn tegenstanders met zijn snelheid en precisie. Hij kan zelfs door de lucht vliegen, wat het publiek en zijn mede-judoka's verbaast.

JBN ZN Lentetoernooi 2023

JBN ZN Lentetoernooi

Op zondag 7 mei organiseert Judo Bond Nederland, district Zuid Nederland het Lentetoernooi. Dit is een instaptoernooi en er wordt voor de eerste keer gewerkt zonder gewichtsklassen. Judoka’s worden op basis van leeftijd en gewicht bij elkaar gezet in groepjes van 3 a 4 judoka’s. Vanuit Yokoten Judo zijn, verdeeld over vier tijdsblokken, verschillende judoka’s aanwezig. Omdat het om de ervaring gaat en niet om het winnen is er voor iedere judoka een medaille!

  • Lessen: dinsdag 17.30 - 19.30 en vrijdag 17:00 - 19:45