• Lessen: dinsdag 17.30 - 19.30 en vrijdag 17:00 - 19:45
Stijn Jongenelen officieel dojo-assistent

Stijn Jongenelen is officieel dojo-assistent

Vandaag ontving Stijn Jongenelen het officiele diploma van dojo-assistent judo (niveau 1). Hij heeft hiermee succesvol de opleiding afgerond. Met dit diploma mag hij de leraar van Yokoten Judo bij de lessen assisteren, evenals andere activiteiten.

Middels twee proeven van bekwaamheid heeft Stijn aangetoond alle skills in huis te hebben voor deze titel. Hij is beoordeeld tijdens het assisteren bij een les en bij een activiteit. Meer informatie over de opleiding tot dojo-assistent vind je op de website van Judo Bond Nederland.

Judo Bond Nederland heeft voor (toekomstige) leraren van haar clubs verschillende opleidingen ontwikkeld. De opleidingen zijn gericht op de disciplines aikido, jiujitsu en judo. Elk jaar organiseert de JBN op verschillende niveaus deze opleidingen, die allemaal een audit van NOC*NSF hebben, om het vak van leraar bij een vereniging, sportschool of -organisatie te kunnen uitoefenen. De opleidingen, zoals de opleiding tot dojo-assistent worden afgerond door het afleggen van Proeven van Bekwaamheid (PVB) en worden beloond met een diploma.

Uiteraard bedanken we Peter van Gils voor zijn hulp en support tijdens de opleiding. Hij heeft er nu in ieder geval een enthousiaste dojo-assistent bij.

Gerelateerd nieuws

Bereid je voor op het judo-examen!

Bereid je voor op het judo-examen!

Lesuitval in de vakanties

Vakantie en judoles

Kapsel voor judoën met lang haar - houdt de nek vrij

Judo veilig met lang haar - houdt de nek vrij

  • Lessen: dinsdag 17.30 - 19.30 en vrijdag 17:00 - 19:45