• Lessen: dinsdag 17.30 - 19.30 en vrijdag 17:00 - 19:45
De examens komen eraan

De examens komen eraan

Over een maand vinden de examens voor het judo plaats. Dit gebeurt tijdens de reguliere lessen. In deze week is het niet mogelijk twee keer te sporten. Je kunt immers maar 1 keer examen doen.

De examens vinden plaats op dinsdag 31 januari en vrijdag 3 februari. Vergeet niet voor vrijdag 13 januari door te geven op welke dag je mee wilt doen. Wel willen we graag van te voren jouw judo paspoort hebben. Je krijgt het na het examen volledig ingevuld terug! 

Ga je op voor een oranje band (of hoger)? Zorg dan dat je een partner hebt waar je technieken mee getraind hebt. Je zult zien dat de examens dan veel makkelijker gaan. Op Mijn Yokoten vind je de kaarten met daarop technieken die bij de verschillende banden horen. Ook zijn hier filmpjes te vinden welke door Judo Bond Nederland gemaakt zijn. Onze examens wijken nog ietsjes af van deze kaarten. Pas na de zomervakantie gaan we deze kaarten gebruiken. Gebruik ze dus nu vooral als naslagwerk. De datums staan ook in onze agenda. Noteer jij ze ook in de jouwe? 

Wanneer je meedoet met het 50 puntentoernooi, kun je punten verdienen. Heb je 150 punten verzameld, dan krijg je bij het examen 1 slip cadeau! Eymen Çitak, Jan Köse, Kjell Teuling, Mees Mahieu, Noah Kam, Raf Lauf en Tibbe Gerritsen hebben al 100 punten. Zij hoeven nog maar 1x me te doen om op hun examens de extra slip in ontvangst te nemen! Meld je dus snel aan voor het 50 puntentoernooi.

Gerelateerd nieuws

Bereid je voor op het judo-examen!

Bereid je voor op het judo-examen!

Lesuitval in de vakanties

Vakantie en judoles

Kapsel voor judoën met lang haar - houdt de nek vrij

Judo veilig met lang haar - houdt de nek vrij

  • Lessen: dinsdag 17.30 - 19.30 en vrijdag 17:00 - 19:45