• Lessen: dinsdag 17.30 - 19.30 en vrijdag 17:00 - 19:45
Prettige feestdagen en een sportief 2023

Prettige feestdagen en een sportief 2023

Zo net voor de feestdagen kijken we terug naar 2022. Het jaar 2022 was een bijzonder jaar. Zo hebben we twee keer het 50 puntentoernooi gehouden. Op deze toernooien konden jullie punten verdienen die weer ingezet konden worden tijdens de examens voor een extra slip. Deze examens hebben we dan ook twee keer afgenomen. Het is altijd geweldig te zien hoeveel vooruitgang jullie geboekt hebben.

Ook kijken we zo net voor de feestdagen terug op de verschillende acties die er waren. Zo was er de puzzelactie en de grote Clubactie. Sjors Sportief, een nieuw initiatief, vergelijkbaar met schoolsport leverde zelfs een nieuwe judoka op. Een aantal van jullie waren naast judo op onze club ook te vinden bij andere clubs. Zo deden een aantal van jullie mee aan de Streekontmoetingen en met reguliere JBN toernooien. Ook hebben we een judoka die zich via de districtskampioenschappen geplaatst heeft voor de Nederlandse kampioenschappen. We zagen zelfs verslagen van buitenlandse toernooien.

We zijn verhuisd van de Alexanderstraat via Mijzo naar de Otterdonk en niet te vergeten natuurlijk, de oprichting van judovereniging Yokoten Judo. En dat zo net voor de feestdagen. Ook naast de mat zien we ontwikkeling en heeft onze club er sinds dit jaar een niveau 2 scheidsrechter bij die ook nog eens het diploma dojoassistent gehaald heeft!

Al heel wat jaren terug gaf Peter judoles toen Gonnie als twaalfjarig meisje binnenstapte. Nu is dit twaalfjarig meisje bezig met haar opleiding tot judoleraar, bereid om het stokje over te nemen. Betekent dit dat Peter geen les meer geeft? Nee hoor, hij vindt het nog veel te leuk om te doen!

Al deze activiteiten waren natuurlijk niet mogelijk geweest zonder de vele handjes die geholpen hebben tijdens toernooien en clubactiviteiten. We willen dan ook alle vrijwilligers bedanken voor hun inzet binnen onze club, maar ook tijdens clubactiviteiten en de vele toernooitjes.

Met uitzondering van de inhaalles hebben we tijdens de Kerstvakantie even rust. We wensen jullie dan ook prettige feestdagen en een zeer sportief 2023 toe. Als we jullie niet meer tijdens de inhaalles treffen, zien jullie graag terug in het nieuwe jaar!

Gerelateerd nieuws

Bereid je voor op het judo-examen!

Bereid je voor op het judo-examen!

Lesuitval in de vakanties

Vakantie en judoles

Kapsel voor judoën met lang haar - houdt de nek vrij

Judo veilig met lang haar - houdt de nek vrij

  • Lessen: dinsdag 17.30 - 19.30 en vrijdag 17:00 - 19:45