• Lessen: dinsdag 17.30 - 19.30 en vrijdag 17:00 - 19:45
Grote Clubactie 2022

Grote Clubactie 2022

De Grote Clubactie 2022 start over enkele dagen. Op zaterdag 24 september gaat de 50e editie van start. De 3 bekers die zijn te winnen voor de kinderen die de meeste loten verkopen staan alvast te pronken in de sportzaal. Voor de winnaar is er ook de enige echte “van Gils Sport wintermuts” en voor iedere verkoper is een leuk zakcentje te verdienen.

Leuk dat er weer zoveel animo is om mee te doen. Afgelopen week hebben we de verkoopboekjes van de Grote Clubactie al op de les uitgedeeld, vrijdag was dat een beetje gehaast vanwege de nog niet aanwezige QR-stickers. Voor de kinderen die afgelopen week niet op de les waren liggen de boekjes gereed in de sportzaal. Mocht het verkoopboekje vol zijn dan kun je een nieuw boekje krijgen op de sportles.

Met jouw persoonlijke QR-code (staat voorop je boekje met je naam) is het erg gemakkelijk om een lot van de Grote Clubactie 2022 te verkopen. Richt je camera van de telefoon op de QR-code, ga naar de site en vul in. Uiteraard kun je ook loten verkopen via de loten in het boekje.

Mocht je toch niet deel willen nemen met de Grote Clubactie, geef dan a.u.b. het boekje en bijbehorende brief terug. Andere kinderen zijn er blij mee en weggooien is zonde. Start snel met de verkoop want er doen bijna 6000 clubs mee in Nederland. Alvast bedankt en veel succes.

Nationale Stichting Grote Clubactie helpt verenigingen en instellingen in heel Nederland hun doelen te verwezenlijken door middel van een jaarlijkse loterij. Onze organisatie is in 1972 in Tilburg opgericht door Pierre Claessens, chef-redacteur bij het toenmalige Nieuwsblad van het Zuiden. De Grote Clubactie bouwt mee aan een gezond verenigingsleven in Nederland, omdat we geloven in de kracht en maatschappelijke waarde van vitale verenigingen. Met een loterij en ondersteunende voorzieningen van de Grote Clubactie helpen we verenigingen in sport, hobby en cultuur hun ledenparticipatie en hun financiële positie versterken.

Gerelateerd nieuws

Bereid je voor op het judo-examen!

Bereid je voor op het judo-examen!

Lesuitval in de vakanties

Vakantie en judoles

Kapsel voor judoën met lang haar - houdt de nek vrij

Judo veilig met lang haar - houdt de nek vrij

  • Lessen: dinsdag 17.30 - 19.30 en vrijdag 17:00 - 19:45