• Lessen: dinsdag 17.30 - 19.30 en vrijdag 17:00 - 19:45
Het herfsttoernooi gaat helaas niet door

Het herfsttoernooi gaat helaas niet door

Het herfsttoernooi, wat op 19 november georganiseerd wordt door JBN Zuid-Nederland, gaat helaas niet door. Het herfsttoernooi is een toernooi wat speciaal bedoeld is voor de onervaren wedstrijdjudokas, geboren in de jaren 2008 t/m 2017, met maximaal de groene band.

Op 1 april, nee geen grap, organiseert JBN Zuid-Nederland het lentetoernooi. Dit is net als het herfsttoernooi een wedstrijd voor de beginnende judoka.

Een poule bestaat uit gemiddeld 4 tot 5 judokas zodat je bijna altijd 3 tot 4 keer kunt judoën. Ook is het belangrijk te weten dat je tijdens het herfsttoernooi strijdt tegen judokas die een vergelijkbaar gewicht en ongeveer dezelfde leeftijd hebben als jij. De wedstrijden bij het herfsttoernooi worden geleid door officiële scheidsrechters en een tafeljury.

Toch willen we iedereen bedanken die heeft ingeschreven. Meer toernooien kun je vinden in onze agenda. Klik onder judotoernooien op JBN. Voor beginnende wedstrijdjudoka's zijn ook de Streekontmoetingen ideale toernooitjes om ervaring op te doen.

NOOT: Het herfsttoernooi wordt geoorganiseerd door Judo Bond Nederland (JBN). Dit is een door de NOC*NSF landelijk erkende sportbond. De JBN regelt, organiseert, bestuurt en ondersteunt de Judo-, Jiujitsu- en Aikidosport in Nederland. Naast erkende opleidingen, verzorgt de JBN o.a. toernooien, trainingen, stages, overige activiteiten, informatieverstrekking en ondersteuning van verenigingen, sportscholen en individuele leden. 

Leden van de JBN zijn onder andere verzekerd (secundaire aansprakelijkheidsverzekering en aanvullende ongevallenverzekering), krijgen een Judopaspoort, kunnen dan-examens doen en deelnemen aan JBN toernooien, waaronder het herfsttoernooi. 

Gerelateerd nieuws

50 puntentoernooi 2023

50 puntentoernooi

Kruikentoernooi veel medailles

Succes op het Kruikentoernooi

Veel deelnemers op tweede streekontmoeting

Veel deelnemers op tweede streekontmoeting

  • Lessen: dinsdag 17.30 - 19.30 en vrijdag 17:00 - 19:45