• Lessen: dinsdag 17.30 - 19.30 en vrijdag 17:00 - 19:45
JBN App

Maak kennis met de JBN app

Gaan de trainingen door? Voor welke toernooien heb ik ingeschreven? Voor al deze vragen introduceren wij de officiële JBN App. In deze app vind je alle activiteiten van Judo Bond Nederland, het district en Yokoten Judo. Ook bevat deze app jouw digitale JBN ledenkaart. 

JBN App overzicht

De JBN app is te krijgen via de Google Play Store en de Apple App store. De app werkt op zwel een smart phone als op een tablet. Hij is ook via het internet te bereiken via jbnclub.jbn.nl.                                                                                             

Om de JBN app te kunnen gebruiken dien je een account te hebben. Wanneer je de app voor de eerste keer opent kun je jouw gebruikersnaam en wachtwoord invullen. De gebruikersnaam is jouw JBN lidmaatschapsnummer. Heb je nog geen wachtwoord? Klik dan op Login aanvragen/ wachtwoord vergeten en volg de aangegeven procedure. Wanneer je bent ingelogd kom je op de hoofdpagina van de app. Hier vindt je nieuwsberichten van Judo Bond Nederland, het district en Yokoten Judo. LET OP: onderstaande afbeeldingen zijn schermafdrukken van een Android toestel. Op iPhone kan het er net iets anders uitzien!

Kalender

In de kalender vind je alle activiteiten van Yokoten Judo (Mijn club). Naast de activiteiten zoals toernooitjes en trainingen, vind je in de JBN app een tab Diensten. Hier kun je je bijvoorbeeld opgeven om te helpen met matten leggen, of te helpen bij toernooitjes. Op het tabblad JBN zie je trainingen en stages die vanuit de JBN georganiseerd worden.

Heb je de kalender geopend, dan zie je alleen de lesuren die voor jou van toepassing zijn.

Lessen

Door op een les te klikken zie je de details van deze les. Bij de vraag “Ben jij aanwezig?” kun je aangeven of je er bent.

Lesdetails

Je hebt hier drie opties:

JBN App - Ja ik ben er Ja, ik ben er
JBN App - ik weet het niet zeker Ik weet het nog niet zeker
JBN App Ik ben er niet Helaas ik ben er niet. Er wordt een veld weergegeven waar je een reden in kunt geven. 

Op de kalender kun je nu precies zien voor welke lessen of toernooien je je hebt opgegeven!

Kalender met vinkjes

Wil je helpen met matten leggen? Ga dan in de JBN app naar het tabje Diensten. Je ziet op welke dagen we nog hulp zoeken bij het matten leggen.

Om in te schrijven klik je op een dienst. In de dienst zie je welke hulp we nodig hebben. In het geval van de judoles zoeken we bijvoorbeeld mattenleggers.

Diensten

Klik op deze dienst en klik op inschrijven. In het hoofdscherm van de diensten zie je voor welke dagen je je hebt opgegeven. Ben je lid van Yokoten Judo en heb je vragen over de JBN app, stel ze dan gerust! Dit kan via het contactformulier op de website of gewoon in de les. Weten we het antwoord op jouw vraag niet direct, dan zoeken we het voor jou uit!

Gerelateerd nieuws

Yokoten Judo ontvangt het JBN Keurmerk

Yokoten ontvangt JBN Keurmerk

Aanpassing van de lestijden op vrijdag

Aanpassing van de lestijden op vrijdag

Bereid je voor op het judo-examen!

Bereid je voor op het judo-examen!

  • Lessen: dinsdag 17.30 - 19.30 en vrijdag 17:00 - 19:45