• Lessen: dinsdag 17.30 - 19.30 en vrijdag 17:00 - 19:45
Streekontmoeting 4 2023

Op bezoek in Roosendaal

Op zaterdag 13 mei 2023 nemen zes judoka's deel aan de een-na-laatste wedstrijd van het seizoen van de Streekontmoeting. In het eerste blok nemen Sem Verdaasdonk en Tim van Lier het tegen elkaar op. Tim werkt hard en neemt een aanvallende houding aan. Sem wordt steeds beter in het uitvoeren van worpen en levert indrukwekkende prestaties. Mees van Lieshout laat ook geweldige worpen zien en verrast zijn tegenstanders met zijn snelheid en precisie. Hij kan zelfs door de lucht vliegen, wat het publiek en zijn mede-judoka's verbaast.

Siem van Vugt werkt hard tijdens zijn wedstrijden in de Streekontmoeting en zijn tegenstanders zijn even sterk als hij, allemaal met een gele band. Hij levert drie spannende partijen en laat zien dat hij niet zomaar opgeeft. Senn Loonen daagt zichzelf uit door bewust in een zwaardere categorie deel te nemen. Hij werkt hard en doet zijn best om te winnen, wat bewijst dat hard werken loont.

In het laatste blok van de wedstrijden is het de beurt aan Noah Kam. Hij wint een aantal wedstrijden en laat zien dat hij steeds beter wordt in judo. Het is geweldig om te zien hoe de judoka's elkaar helpen en aanmoedigen tijdens de wedstrijden. Ook na de wedstrijden staan ze voor elkaar klaar om elkaar te feliciteren of te troosten.

Uiteindelijk behalen in deze Streekontmoeting Sem Verdaasdonk en Siem van Vugt de eerste plaats in hun categorie. Mees van Lieshout, Tim van Lier, Senn Loonen en Noah Kam behalen respectievelijk de derde plaats. Het is een geweldige prestatie en we zijn ontzettend trots op alle judoka's die deelnemen aan deze wedstrijd.

Op 17 juni 2023 vindt de laatste streekontmoeting van het seizoen plaats in Klundert.  Het belooft een geweldige afsluiting te worden van het seizoen en we kijken er nu al naar uit. De streekontmoeting in Klundert is het hoogtepunt van het seizoen voor de judoka's van Yokoten Judo. De kinderen die minimaal twee keer hebben deelgenomen aan deze wedstrijden, ontvangen een medaille of beker als beloning voor hun inzet en harde werk. Alle kinderen hebben hard getraind en zijn klaar om hun vaardigheden te laten zien aan het publiek. De wedstrijden zijn altijd spannend en competitief, maar ook sportief en respectvol. Het is mooi om te zien hoe de judoka's elkaar helpen en aanmoedigen, zelfs als ze tegen elkaar strijden op de mat. Na afloop van de wedstrijden worden de medailles en bekers uitgereikt, wat een speciaal moment is voor alle deelnemers. De streekontmoeting is niet alleen een wedstrijd, maar ook een kans voor de judoka's om hun passie en liefde voor de sport te delen met anderen en te genieten van het samenzijn met hun mede-judoka's. 

Gerelateerd nieuws

Bereid je voor op het judo-examen!

Bereid je voor op het judo-examen!

Lesuitval in de vakanties

Vakantie en judoles

Kapsel voor judoën met lang haar - houdt de nek vrij

Judo veilig met lang haar - houdt de nek vrij

  • Lessen: dinsdag 17.30 - 19.30 en vrijdag 17:00 - 19:45