• Lessen: dinsdag 17.30 - 19.30 en vrijdag 17:00 - 19:45
Streekontmoeting 5 in Klundert

Met zijn allen naar Klundert

Op 17 juni nemen we deel aan de laatste Streekontmoeting van het seizoen. Deze keer vindt de Streekontmoeting plaats in Klundert. Door het zeer mooie weer zijn er weinig judoka’s op komen dagen. Vanuit Yokoten zijn er toch maar liefst 7 moedige judoka’s die vol enthousiasme naar de wedstrijden komen om ons te verrassen met hun schitterende technieken. Het is werkelijk geweldig om de vooruitgang van jullie te zien en te genieten van de prachtige inzet die jullie tonen.

In het eerste blok werkt Senn Loonen keihard. Hier zien we het nadeel van weinig inschrijvingen. Hoewel het, gezien zijn eerdere prestaties, al de bedoeling was om Senn in een iets zwaardere categorie in te delen, wordt hij vanwege de verminderde opkomst extra zwaar ingedeeld. Maar Senn laat zien dat hij niet opgeeft en dat hij bereid is om er volledig voor te gaan.

Op dezelfde mat heeft Siem van Vugt de vaardigheden die hij heeft geleerd, tijdens de streekontmoeting in Klundert, in de praktijk gebracht. Hij maakt een prachtige worp en zet direct door op de grond, werkelijk indrukwekkend om te zien.

Tim van Lier heeft net niet een wedstrijd weten te winnen, maar één ding is zeker: ze krijgen hem niet zomaar op de grond. Ook Tim toont een geweldige inzet.

Sem Verdaasdonk is absoluut de meest opvallende judoka van dit seizoen. Na in het begin wedstrijden te winnen op basis van scheidsrechterbeslissingen, heeft hij vandaag al zijn partijen overtuigend gewonnen met een Ippon. Dat is op een judotoernooi het hoogst haalbare, fantastisch gedaan!

Siem van der Horst laat werkelijk geweldige overname technieken zien. Zelf lijkt hij geen idee te hebben wat hij precies doet. Desondanks is het geweldig om te zien hoe hij daarmee punten weet te behalen. Hij zet daarmee een prachtige prestatie neer.

Noah Kam wint op deze Streekontmoeting maar liefst 3 wedstrijden met een Ippon. Een prestatie waar Noah trots op mag zijn!

In de poule van Milan Petter hebben zijn tegenstanders een voordeel omdat ze iets langer en zwaarder zijn. In de eerste wedstrijd wordt Milan snel verrast door een prachtig punt tegen. Maar in de andere wedstrijden laat Milan zien dat je door snelheid en technisch judo de overwinningen naar je toe kunt halen.

Namens Yokoten judo feliciteren wij jullie allemaal met jullie inzet en bijbehorende prestaties tijdens deze laatste Streekontmoeting van het seizoen!

De uitslagen van vandaag
1e prijzen voor Sem Verdaasdonk, Siem van Vugt, Noah Kam en Milan Petter
2e prijs voor Senn Loonen
3e prijs voor Siem van der Horst
4e prijs voor Tim van Lier

Naast de poule uitslagen kun je op de Streekontmoeting ook punten halen. Hoe vaker je meedoet, des te meer punten krijg je. Op basis van deze punten krijg je aan het einde van het seizoen een extra prijs.

De volgende judoka’s krijgen een herinneringsmedaille:
Suus Verschure, Lars de Jong, Flip Gerritsen, Dax van der Veeken, Thomas Jansen, Tymo Berkhout en Eymen Çitak

Een bronzen beker gaat naar:
Siem van der Horst, Tim van Lier, Max Deijkers, Mila Dermiŝek, Aaron van Kessel, Raf Lauf, Yens Rosenbrand en Jonah Rosenbrand

Zilveren bekers voor:
Senn Loonen, Noah Kam en Milan Petter

De gouden bekers gaan naar:
Sem Verdaasdonk en Siem van Vugt

 

Niet vergeten: op 8 juli vindt het 50 punten toernooi plaats op de club. Schrijf je snel in en doe mee met het leukste toernooi van Yokoten Judo. Op deze website kun je zien wie er al hebben ingeschreven.

Gerelateerd nieuws

Bereid je voor op het judo-examen!

Bereid je voor op het judo-examen!

Lesuitval in de vakanties

Vakantie en judoles

Kapsel voor judoën met lang haar - houdt de nek vrij

Judo veilig met lang haar - houdt de nek vrij

  • Lessen: dinsdag 17.30 - 19.30 en vrijdag 17:00 - 19:45