• Lessen: dinsdag 17.30 - 19.30 en vrijdag 17:00 - 19:45
voorjaarstoernooi Sankawa Middelbeers

Voorjaarstoernooi in Middelbeers

Het voorjaarstoernooi van judoclub Sankawa wordt voor de 36ste keer geörganiseerd. Op zondag 19 maart zijn, tussen de ongeveer 180 deelnemers, vanuit Yokoten Judo 4 judoka's aanwezig in Middelbeers. Siem van Vugt, Raf Lauf, Noah Kam en Arron van Kessel hebben zich ingeschreven en gaven vooraf al aan er zin in te hebben.

In het eerste blok van het voorjaarstoernooi is Siem aan de beurt. Hij wint zijn eerste wedstrijd in maar liefst twee seconden met een prachtige ippon. Met de andere drie partijen heeft hij duidelijk meer moeite, maar hij weet ook deze allemaal te winnen! Hij krijgt na zijn tweede wedstrijd vanuit de organisatie van het toernooi grote complementen voor zijn mooie worpen. In het tweede blok is het de beurt aan Raf, Noah en Aaron. Voor Raf is het voorjaarstoernooi zijn eerste officiële JBN toernooi. Hij heeft het duidelijk zwaar tegen zijn sterkere tegenstanders, maar toch weet hij één wedstrijd bijna te winnen! Dit toont aan dat Raf een echte doorzetter is waar we enorm trots op zijn. Noah heeft ook prachtig judo laten zien. Hij heeft stevig gevochten, staat sterk op de mat en is moeilijk uit balans te krijgen. Van de vier partijen weet hij er toch maar mooi 3 te winnen. Aaron weet van de drie wedstrijden er twee te winnen. Hij moet hard werken, maar laat zich niet binnen een paar seconden te pakken nemen.

De resultaten op het 36ste voorjaarstoernooi, wat georganiseerd wordt door Sankawa uit Middelbeers liegen er dan ook niet om. Naast een mooie beker ontvangen ze ook veel respect en trotse ouders. Winnaars voorjaarstoernooi Siem van Vugt gaat er dus vandoor met een eerste plaats.

Een tweede plaats is er voor Noah Kam en Aaron van Kessel Een vierde plaats is er voor Raf Lauf Bedankt aan alle ouders die hun kinderen hebben aangemoedigd en begeleid. Het kan best spannend zijn zo'n JBN toernooi. Als club zijn we trots dat jullie meegedaan hebben, je hebt er vast iets van geleerd

Gerelateerd nieuws

Bereid je voor op het judo-examen!

Bereid je voor op het judo-examen!

Lesuitval in de vakanties

Vakantie en judoles

Kapsel voor judoën met lang haar - houdt de nek vrij

Judo veilig met lang haar - houdt de nek vrij

  • Lessen: dinsdag 17.30 - 19.30 en vrijdag 17:00 - 19:45