• Lessen: dinsdag 17.30 - 19.30 en vrijdag 17:00 - 19:45

Yokoten Judo van start

Vanaf 1 januari gaat Van Gils Sport verder als Yokoten Judo! Hoewel het een en ander gaat veranderen, doen we onze best de judolessen hetzelfde te houden. We blijven dus gewoon op dinsdag en vrijdag trainen in Gymnastiekzaal Otterdonk.

De lesgevers van Yokoten Judo ken je vast wel:

Yokoten Judo - Peter van Gils, Gonnie Jongenelen, Stijn Jongenelen

Dit betekent dat vanaf januari de contributie aan Yokoten Judo wordt betaald. Omdat de contributie een maand vooruit loopt zal deze in december geïnd worden. Je hoeft niet bang te zijn voor een dubbele betaling, we laten de overgang zo soepel mogelijk verlopen. De betaling zal per automatische incasso plaatsvinden. De leden van Van Gils sport zijn hierover al per mail geïnformeerd.

Wat is dan het grote verschil tussen een vereniging en een sportschool?

Het grote verschil tussen een sportschool en een sportvereniging is dat leden inspraak hebben. Eén keer per jaar organiseren we een Algemene Leden Vergadering. Op deze vergadering stemmen we over zaken die van belang zijn voor de vereniging. Alle leden van Yokoten Judo hebben stemrecht! Als minderjarige judoka zul je het stemmen natuurlijk wel aan je vader of moeder over moeten laten. Heb je vragen, schroom niet om ze te stellen. 

Dat kan natuurlijk tijdens de les of via het contactformulier

Gerelateerd nieuws

Bereid je voor op het judo-examen!

Bereid je voor op het judo-examen!

Lesuitval in de vakanties

Vakantie en judoles

Kapsel voor judoën met lang haar - houdt de nek vrij

Judo veilig met lang haar - houdt de nek vrij

  • Lessen: dinsdag 17.30 - 19.30 en vrijdag 17:00 - 19:45